info@vershuus.nl

    

0522 - 785540

    

Het is zondag 0:10Sorry, we zijn dicht.

Vlees & Gevogelte

Pluimveebedrijf Laarman

Op ons bedrijf hebben wij een verwerkingsruimte waar wij onze kip verwerken in allerlei kipproducten. We halen de kippen zelf op van de slachterij, dit om de kwaliteit zo goed mogelijk te waarborgen. Eenmaal op ons bedrijf worden de kippen verwerkt tot filet, bouten en vleugels. Van het vlees worden tevens schnitzel, cordon bleu, kipreepjes, gehakt etc. gemaakt. Ook maken wij kant en klare producten, o.a. grillworst, gegrilde kip, gerookte filet. Tevens verkopen wij kalkoenvlees, dat ook door onszelf verwerkt wordt tot bijv. worst, burger en rollade. Ook hebben we een groot barbecue-assortiment. In het najaar verwerken wij wild, wat door plaatselijke jagers aan ons geleverd wordt.

Naast gevogelte en wild, kunt u ook bij ons terecht voor lams-, varkens- en rundvlees. Bekijk de Vleesproducten Vershuus

Rundvlees

Schoonvelde Melkveehouderij Ruinen

Huisleverancier van onze boerenkaas is Schoonvelde Melkveehouderij uit Ruinen. Naast heerlijke kaas in vele smaken, is het bedrijf sinds kort ook actief om het vlees van de eigen koeien zelf te laten slachten. Van hamburgers tot biefstuk en runderlappen, er is een uitgebreid assortiment verkrijgbaar. Het vlees wordt diepgevroren verkocht, waarbij u het tot minimaal 9 maanden kunt bewaren in de eigen vriezer.

Verser kunt u uw vlees niet krijgen!

Varkensvlees

Varkensboerderij Ten Kate

Varkensboerderij Ten Kate levert vers ingevroren varkensvlees van het merk Friberne. Dit merk staat bekend om zijn malsheid en pure smaak. Vlees dat smaakt zoals vlees hoort te smaken! Zo lekker dat een snufje zout en peper toevoegen voldoende is.

Friberne varkensvlees wordt op een eerlijke manier geproduceerd, met oog voor het dier en de omgeving. De varkens krijgen een uitgebalanceerd voedermengsel met natuurlijke kruiden. De duurzaamheid en de hoge mate van welzijn voor de dieren vormen de basis voor de onderscheidende smaak van Friberne vlees.

Lamsvlees

Schaapskudde Ruinen

De Schaapskudde graast in het Nationaal Park Dwingelderveld. De ongeveer driehonderd schapen zijn allemaal van het eeuwenoude ras het Drents heideschaap.

Door het vele grazen op het Dwingelderveld ontstaat een bijzonder smakelijk vlees! Bij ’t Vershuus worden diverse soorten lamsvlees verkocht. U vindt het in het diepvriesvak.

Kalkoenvlees

Van der Sterren Zwiggelte

De familie Van der Sterren runt een gemengd bedrijf met kalkoenen, akkerbouw en een fouragehandel. Op hun boerderij in Zwiggelte verbouwen ze zetmeelaardappelen, suikerbieten en tarwe. De volledige tarweoogst wordt aan de kalkoenen gevoerd. Een gedeelte van het eigen tarwestro wordt in de stallen gebruikt. Bij ’t Vershuus vindt u divers kalkoenvlees van kalkoenbedrijf Van der Sterren.